Get Adobe Flash player
Montferland Noord-Oostroute

 


U start bij Pension Kock. Ga door de Fietstunnel over de Oude Doetinchemseweg die overgaat in de "Oude Tramweg" richting Lengel. Na ongeveer 1 km links aanhouden "Zeddamseweg". In Lengel bij Restaurant ‘De Lengel’linksaf slaan "Hartjensstraat" richting Azewijn. Net voor Azewijn ziet u aan de linkerzijde Wijngoed Avitera, een rondleiding op dit Wijngoed is mogelijk.

 

De weg blijven volgen, kruising over "Marssestraat". Volgende kruising oversteken "Gendringseweg".Op de volgende T Kruising linksaf het fietspad op richting Ulft dit is de "Eerlandsestraat". Nu de tweede straat linksaf "Hesterweg", dan tweede weg links "Brinkweg", aan u linkerzijde ligt Camping Slootermeer. Kruising oversteken, u bent nu in Ulft op Industrieterrein de Rieze. Blijf het Fietspad volgen deze gaat over in de Buizerdweg. Op de volgende kruising linksaf "Vogelenzangweg" Volgende kruising rechtsaf "Hogeweg" dan linksaf "Schoolstraat". Schoolstraat blijven volgen en aan het eind de kruising oversteken, u bent op het "Speeltuinpad". De brug waar u nu komt gaat over de Oude IJssel en de straat waar u nu komt heet "Over de IJssel", volg deze tot aan de volgende T kruising en sla linksaf "Ulftseweg",u bent nu in Silvolde.

 

Sla na de Kerk rechtsaf "Lichtenbergseweg" dan links aanhouden "Prins Bernhardstraat". Ga de tweede weg linksaf "Schoolstraat" en steek over op de kruising met de "Berkenlaan", u bent nu op de "Egginkstraat". Volg de "Egginkstraat" die bij de volgende kruising overgaat in de "Munstermanstraat" tot aan de kruising met de "Varsseveldseweg" en steek over, u bent nu op de "Keppelbroeksdijk". Ga op de kruising met de "Pellendijk" rechtdoor en sla na ongeveer 700 m linksaf, dit is de "Heidedijk". Volg de "Heidedijk" tot aan de "Peppelmansdijk"en sla rechtsaf. U kruist de A18, neem daarna de volgende weg links "Lovinkweg". Volg de "Lovinkweg" tot aan het einde en sla linksaf "Kommendijk". U passeert de "Loordijk" en komt op de kruising met de "Varsseveldseweg", sla hier linksaf (Fietspad) en ga de volgende weg links "Ellegoorsestraat". Sla na 850 m linksaf "Goorstraat" en ga door de tunnel onder de A18, hou rechtstaan "Kloosterlaan".

 

Ga aan het eind rechtsaf "Rekhemseweg" dan links "Hulleweg" en ga de volgende weg rechts "Wrangelaan". U kruist de "Ooijmanlaan" gaat door de tunnel onder de A18 door en komt op de kruising met de "Koekendaalseweg". Ga bij de volgende gelegenheid linksaf "Kampstraat" en ga aan het einde linksaf "Rekhemseweg", u bent nu in Doetinchem. Neem de tweede weg rechts "Badweg" (let op de eerste heet ook "Badweg") en meteen de volgende links "Vijverlaan". Aan het einde van de "Vijverlaan" tweemaal rechtsaf en meteen weer links "Holterweg". Volg de "Holterweg" steek de "JF Kennedylaan" en de "Wilhelminastraat" over en ga door tot aan het einde. Sla links af "Houtkampstraat" en ga aan het einde weer links "Raadhuisstraat", Bij de stoplichten ziet u aan de linkerzijde het Raadhuis en aan de rechterzijde een van de belangrijkste winkelstraten van Doetinchem de "Hamburgerstraat".

 

Ga bij de stoplichten rechtdoor en neem de tweede weg rechts "Prinsenweg" dan meteen weer rechts en weer links "Gasthuisstraat". Ga aan het einde van de weg weer linksaf "Waterstraat" en steek de "Gaswal / C. Missetstraat" over. Ga over de "Oude IJssel" brug en sla dan links af "Wijnbergseweg". Volg de "Wijnbergseweg" tot net over het spoor en sla rechtsaf "Winnepegstraat". Als de "Winnepegstraat" een scherpe draai naar links maakt verandert de naam in "Vancouverstraat". Neem de tweede weg links "Oude Doetinchemseweg" en volg deze tot aan de "Doetinchemseweg"sla dan linksaf. Neem de volgende weg rechts en ga bij de rotonde rechtdoor "Braamtseweg". Na ongeveer 1.9 Km net voor de Rotonde is links het "Botteramstraatje" daar staat de oude Smederij van Marcelis, nu een Smederij Museum.

 

Steek de "Europaweg" over (fietspad) ga links en neem meteen het pad rechts. Ga dan rechts en weer rechts en volg het pad langs de plas het "Stroombroek". Neem de volgende links, deze loopt ook langs het water. Blijf het pad volgen tot aan het einde van de parkeerplaats, ga hier links en het volgende pad weer rechts. Aan het einde linksaf "Braamtseweg" die overgaat in de "Gildeweg". volg deze tot aan de kruising bij de Kerk in Braamt en sla links af "Langestraat". Sla aan het einde linksaf dit is ook de "Langestraat". Ga bij de rotonde rechtsaf richting Zeddam en neem bij de volgende rotonde de weg "Oude Doetinchemseweg" die parallel loopt aan de Rondweg de N316. Volg de "Oude Doetinchemseweg" tot aan het einde, u bent weer bij Pension Kock

 


Kaart is eigendom van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de rechthebbende(n) in geen geval gebruikt worden voor andere doeleinden dan persoonlijk gebruik.